Feed on
Posts
Comments

Durf jij mij aan zonder handschoenen

Hallo leuke lieve lekker mannen ik ben Bremmy 22 jaar woon in Nijmegen ben 1.72 niet dik, geen grote borsten maar wel een lekker kontje misschien heb je daar wel iets aan :PHoud van gezelligheid en lol maken en met een man lekker stoeien ben ik ook niet vies van. In het dagelijks leven woon ik bij me vriendin in een appartementje en heel af en toe nog eens bij pa en ma als me vriendin me zat is. Voor de rest ben ik nog bezig met een studie ( fotografie) en blablabla je kent het wel. Maar heb zeker ook nog wel tijd voor een lekkere vent in mijn leventje. Ben er nu wel weer aan toe want ik heb een tijdje de man helemaal afgezworen door wat ik heb meegemaakt.Ben opzoek naar een goed innerlijk waar ik het leuk mee kan hebben dus vind jij je zelf leuk show je zelf dan eens aan me wie weet vind ik jou ook wel heel erg leuk en grappig en lekker natuurlijk ;).Kan nog veel over me zelf vertellen maar laat eerst maar zien of je interesse in me hebt ?!… Wie weet tot snel en anders tot ziens
 

Durf jij mij aan zonder handschoenen