Feed on
Posts
Comments

Ben ik saai?

Ben ik saai?

Misschien dat ik een beetje saai ben tegenover de rest van de mooie dames hier. Maar toch ga ik een gokje wagen om op deze manier mijn prins te vinden. Ik ben gewoon een normale meid die een beetje verlegen,voorzichtig en afwachtend is. Toch heb ik op verzoek van me vriendin mezelf hier eens neergezet want dat zou goed voor mijn zelfvertrouwen zijn. Ik ga niet zielig zitten doen want ik leef niet anders .Ik ben alleen geen hoogblonde meid met een dubbel D. Ik ben gewoon Danielle. Ik hou van waargebeurde verhalen in films en boeken. En mooie kunstwerken. Ik neem er ook graag een dag vrij voor om eens lekker naar een mooie kunst voorstelling te gaan.In ieder geval ik weet niet zo goed wat ik nog meer moet vertellen omdat het maar afwachten is toch? Groetjes Danielle

Ben ik saai?